Pers

—-Video verslag van onze dames tegen Club Brugge (klik hier)

—-Belgian Red Flame Tine De Caigny kiest voor terugkeer naar België!

Belgian Red Flame Tine De Caigny, die na de bekerwinst met Lierse SK in 2016 en het winnen van de trofee Sparkle belofte 2016 de voorbije maanden bij het Noorse Valerenga speelde, is straks terug te zien in de Super League.

De 19-jarige middenveldster die haar carrière begon bij FC Herleving Vrasene alvorens bij Club Brugge terecht te komen heeft ervoor gekozen om haar voetbalcarrière na 1 jaar Lierse en enkele maanden Valerenga (daar speelde ze 6 wedstrijden en scoorde ze 1 doelpunt tegen Klepp op zaterdag 20 augustus 2016) verder te zetten bij RSC Anderlecht waar ze met Nicky Van den Abbeele (Club Brugge en Lierse), Justine Vanhaevermaet (Lierse) en Heleen Jaques (Club Brugge) enkele ex-ploegmaats terug zal vinden! Ze kent uiteraard ook de andere Belgian Red Flames die bij RSC Anderlecht aktief zijn zoals o.a. doelvrouw Diede Lemey, Laura Deloose, Laura De Neve, Charlotte Tison, Anaëlle Wiard!

Tine De Caigny speelt zeker tot het einde van dit seizoen bij vrouwelijk paars-wit met een optie op een langer verblijf. RSC Anderlecht zelf is volgend weekend vrij in de Super League en het speelt voor nieuwjaar enkel nog thuis in Tubeke tegen KRC Genk Ladies op vrijdag 16 december 2016 om 19u30.

—-Onze dames halen ook het nieuws op vrouwenvoetbal.be (klik hier) 

—-André Bolsens (voorzitter yellow-blue) verkozen tot ‘Grootste Clubhart’ van Beveren! (klik hier)

krant