YB SK Beveren

Kom een kijkje nemen bij Yellow Blue SK Beveren

   

YB SK Beveren Volgende Wedstrijd 
Lindenlaan G-terrein
Ingang tussen huisnummer 109 en 111
9120 Beveren

**********************************************************************************

Alhoewel Beveren de wedstrijd furieus aanvatte met een kans via Jonas Sinnaeve, was het SV Zaffelare dat de score opende. Na enige aarzeling in onze verdediging knalde Maxim Welvaert fantastisch de 1 – 0 binnen. Een wedstrijdbegin waarmee niemand in het Beveren-kamp rekening had gehouden. SV Zaffelare stond voor aanvang van de wedstrijd puntenloos laatste met slechts 7 gescoorde goals en 29 tegendoelpunten.

YB SK Beveren − zonder onder andere de gekwetste gebroeders Suy, Melino Olivini en Roy Penneman − kwam zonder echt goed te voetballen terug in de match. Jonas Sinnaeve vierde na een langdurige onbeschikbaarheid zijn wederoptreden met zijn eerste van het seizoen. Toen Beveren via Jochen Vegauwen (strafschop) en − na mistasten in de Zaffelaarse verdediging − opnieuw Jonas Sinnaeve nog voor de rust 1 – 3 op voorsprong kwam, dachten de Beveren-fans dat het broodje gebakken was.
Zonder grootse kansen echter, kwam SV Zaffelare net na de rust op gelijke hoogte. Eerst borstelde Pieter Cornelis een vrije trap voorbij Jan Vertenten. 2 Minuten later rondde Ruben Van Gerven een schitterende aanval af. 3 – 3 en alles te herdoen.
Jimmy Potithai viel in en scoorde 5 minuten later zijn tweede van het seizoen. YB SK Beveren opnieuw op voorsprong! Een 5-tal minuten voor tijd bracht Pieter Vispoel Zaffelare opnieuw op gelijke hoogte. Onverdiend kunnen we dat echt niet noemen. Zaffelare was qua enthousiasme en inzet de meerdere van onze Leeuwen. 
We wensen SV Zaffelare nog veel succes toe en bidden dat YB SK Beveren haar vorm terugvindt.


****************************************************************************************

Afgelopen dinsdag en woensdag speelden onze leeuwen twee oefenwedstrijden ter voorbereiding van het komende seizoen.
Lees verder klik hier

Geen knalprestatie afgelopen zondag van onze leeuwen in de openingsmatch van de Hofman Cup, maar evenmin een verliespartij. Het punt op bezoek bij FC Assenede was dan ook billijk te noemen.
Lees verder klik hier

Gisteren behaalde YB SK Beveren een zeer verdienstelijk gelijkspel op het veld van KSV Bornem. Met bij momenten sprankelend voetbal maakten onze leeuwen het de jonge thuisploeg knap lastig.
Lees verder klik hier