Op de laatste speeldag viel er voor Beveren niks meer te winnen buiten misschien wat extra vertrouwen met zicht op de eindronde. Doorslaar had bij winst nog een zeer kleine kans om de degradatie te ontlopen.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor geel-blauw want kapitein Van Lokeren kreeg na een lichte overtreding al na zes minuten een rode kaart. Tot overmaat van ramp bleef de vrije trap die volgde hangen voor doel en stond het 1-0. Beveren kreeg daarna enkele uitstekende kansen maar kreeg een les in efficiëntie toen De Rauw prima afwerkte en na een goed kwartier stond het al 2-0. Zelfs met tien creëerde Beveren een hele boel kansen maar toekomstig Beveren doelman Fabio Liessens stond uitstekend te keepen.

Hetzelfde beeld in de tweede helft waar Beveren een karrevracht aan kansen bijeen speelden maar telkens trok uitblinker Liessens aan het langste eind. Op het einde werd het nog 3-0 wat de wedstrijd voor Beveren volledig typeerde.

Aan Beveren om deze frustratie te gebruiken en in de eindronde komend weekend thuis tegen Koersel los te barsten.

Opstelling SKL Doorslaar: Liessens (90’ Fierens), De Vos (73’ Van Dender), Bonne, Yaddou (85’ Paelinck), Landuyt, Erkoç ©, Pynaert, De Rauw, Bentouhami (79’ Roels), Öz, Agar.

Opstelling KSK Beveren: De Schepper, De Pauw, Van Lokeren ©, Van Osselaer, Schelfhout (16’ Van Roeyen), De Vos, Huygens, Aerts, Volckerick (62’ Put), Bultheel (62’ Van Vooren), Sinnaeve.