Onze loyale hoofdsponsor Codecrea gaat zijn vierde seizoen in als partner van KSK Beveren. Het multidisciplinair adviesbureau uit Gent helpt overheden, organisaties en ondernemingen betere beslissingen te nemen en gedragen oplossingen ('draagvlak') te bouwen.

Codecrea onderscheidt zich van andere consultancy bureaus door de doorgedreven focus op data enerzijds en een voorliefde voor  participatieve modellen bij het bouwen van gedragen oplossingen anderzijds.

Codecrea en KSK Beveren zijn op tal van vlakken de ideale match.

Niet alleen zijn de zaakvoerders trouwe en passionele fans van onze prachtige club, zij waarderen ook ten zeerste de participatieve werking van KSK Beveren, dat gedragen, gecontroleerd en bestuurd wordt door de supporters. Het summum van democratie en supportersparticipatie in het voetbal dus en een unieke eigenschap van het stamnummer 2300 in ons land.

Codecrea heeft naast een liefde voor voetbal en supportersparticipatie ook een uitstekend gevoel voor voetbalmode.

Zo stond zij enkele seizoenen geleden aan de basis van onze retroshirts van “Drink Melk” door niet alleen mee aan de creatieve kar te trekken, maar ook haar visibiliteit op te geven.  Samen met Swiss Confort werd 2 seizoenen zonder sponsorlogo's op de shirts gespeeld, om ruimte te maken voor het iconische retroshirt Drink Melk.  

Dat leverde KSK Beveren dat seizoen niet alleen de titel op in 2de Provinciale, maar ook de officieuze titel van mooiste shirt van het land, met heel wat media-aandacht tot gevolg.

Ook dit seizoen wil Codecrea niet onder doen.

Ter ere van het 40 jarig jubileum van de tweede landstitel van KSK Beveren in het seizoen 1983-84, en met het oog op een ongetwijfeld spannende promotiestrijd die de poorten naar het nationale voetbal kan openen, pakt onze club uit met gloednieuwe away shirts.

Het gekende navy blue krijgt een gouden rand als verwijzing naar het gouden seizoen 1983-84 en op de achterzijde vieren we die prachtprestatie met een subtiele vermelding.

Wij danken Codecrea voor een nieuw seizoen van steun voor onze club en ons project. Een knap staaltje loyaliteit dat zich op het veld zal uiten in een al even knap shirt!

Koop hier het gloednieuwe away shirt.