Het stamnummer 2300 mocht zijn jaarlijkse terugkeer vieren naar het vroegere stadion voor de derby tegen HRS Haasdonk. De inzet was plaats drie en ook om de voeling met KVE Drongen te behouden met het oog op rechtstreekse promotie.

Ruim duizend toeschouwers zagen hoe Jacky Boonen en Hervé Van Overtvelt de aftrap gaven. Ze zagen ook dat Haasdonk de beste start nam en enkele kansen bijeen wist te voetballen. De beste mogelijkheid voor KSKB was een voor Van Osselaer die al schuivend zijn voet nog tegen het leer kon zetten maar recht op de bezoekende doelman stuitte. Net voor de rust was het toch raak wanneer Laerenbergh goed afhaakte tot aan de rand van het strafschopgebied en iedereen verraste door in één tijd de bal binnen te trappen.

In de tweede helft zagen we een beter Beveren maar was het moeilijk om grote mogelijkheden bijeen te voetballen. En wanneer Van Landeghem de bal voorbij drie paar Beverse benen kan krijgen lijkt het pleit beslecht. Lijkt, want tien minuten voor het einde kregen we terug een wedstrijd wanneer Schelfhout zich goed doorzet en de bal tot bij Van Osselaer krijgt die heerlijk binnen knalt! Maar verder dan de aansluitingstreffer komt geel-blauw niet meer en is een 2/15 de harde realiteit.

Nu is door Pasen een voetbalvrij weekend en krijgen we op 06/04 Zeveren Sportief op bezoek.

Opstelling KSK Beveren: Matthias Van Goethem, De Pauw, Van Lokeren © (87’ Van Vooren), Van Osselaer, Schelfhout, Huygens, Pepermans, Aerts (79’ Van Roeyen), Volckerick, Put (45’ Dahmany), Bultheel.

Opstelling HRS Haasdonk: Mauro Van Goethem, Calle, Van Hal, Vermincksel, Van Landeghem (85’ Ivens), Laerenbergh ©, Aheyenka (82’ Siali), De Prycker, Van Reeth, Raaymakers (68’ Borghgraef), Spies.

Wedstrijdverloop:

41’ 0-1 Laerenbergh

64’ geel Pepermans

69’ geel Van Hal

73’ 0-2 Van Landeghem

80’ 1-2 Van Osselaer

81’ geel Calle

85’ geel Mauro Van Goethem

87’ geel Van Lokeren