Het was al geleden van 24 september dat KSKB nog eens in het stof beet en deze nederlaag is de eerste onder de nieuwe coach. Die kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op Van Goethem, Emiel De Schepper, Pieren en De Pauw.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor het stamnummer 2300, in de openingsfase van de wedstrijd werd het meteen 1-0 toen na ongelukkig wegglijden nabij de eigen zestien de bal tot bij Laerenbergh kwam en hij bezorgde de thuisploeg een droomstart. Een droomstart die Haasdonk energie en vleugels gaf en er was meermaals een goede Stef De Schepper nodig om geel-blauw in de match te houden. De enige echte grote doelkans in de eerste helft kwam op naam van Schelfhout. Zijn schot week af en verraste bijna de thuisdoelman die het leer via de paal in hoekschop kon duwen. Beveren had moeite met het hoge tempo van de thuisploeg en vond geen antwoord op de scherpte waarmee ze voor de dag kwamen. Het was herbronnen tijdens de rust.

Geen wissels bij de rust voor beide ploegen. Beveren had het balbezit en probeerde te dreigen gedurende de tweede helft. De schaarse momenten die de ploeg afdwong om deze wedstrijd te doen kantelen werden niet benut en Haasdonk was telkens heel gevaarlijk op de tegenaanval. Maar lange tijd hield doelman De Schepper de thuisploeg van de beslissende 2-0. Tot net voor tijd Laerenbergh een zoveelste counter wel afwerkte en de Beverse hoop op een punt de kop in drukte.

Komende zaterdag 2 december neemt Beveren het thuis op tegen SK Vlaamse Ardennen. Aftrap om 20u00.

We are Beveren!

Opstelling HRS Haasdonk: Van Goethem, Van Hal, Vermincksel, Ivens, Van Landeghem (76’ Agar), Braem (86’ Raaymakers), Laerenbergh ©, De Prycker, Van Reeth, Siali (76’ Aheyenka), Spies.

Opstelling KSK Beveren: Stef De Schepper, Van Lokeren ©, Van Osselaer, Schelfhout, De Vos, Huygens, Pepermans (75’ Dahmany), Aerts, Volckerick (Put), Bultheel, Sinnaeve.

Wedstrijdverloop:

3’ 1-0 Laerenbergh

7’ geel Van Reeth en Van Osselaer

16’ geel Sinnaeve

58’ geel Pepermans

85’ geel Van Lokeren

87’ 2-0 Laerenbergh