KSK Beveren doet een warme oproep op deze koude en blauwe maandag!  Binnenkort starten we aan onze jaarlijkse vlaaienslag, waarbij we de opbrengst deels schenken aan één of meer goede doelen.

KSK Beveren hecht een groot belang aan haar maatschappelijke betrokkenheid: jaarlijks willen we iets teruggeven aan de maatschappij en vooral aan de mensen die dit het meeste nodig hebben. In de voorbije jaren werden zo reeds giften uitgedeeld aan verschillende scholen, maar ook aan gekende lokale goede doelen als VZW Boks, VZW De Klaproos en De Bron.

Ter voorbereiding van onze vlaaienslag gaan we deze week op zoek naar het juiste project en doel dat we dit seizoen kunnen steunen. Alle voorstellen kunnen tot 21 januari as. worden doorgestuurd, waarna de leden van onze VZW een keuze zullen maken tussen de verschillende mogelijkheden. Naast het sociaal-maatschappelijk engagement is de fan-participatie een andere pijler waaraan we blijven vasthouden: als enige 100% fan-owned club laten we onze leden beslissen.

We kijken uit naar de ontvangst van een aantal behartenswaardige goede doelen en hopen dit jaar trouwens het symbolische aantal van 2.300 vlaaien te verkopen.