Voor de wedstrijd op Lewes FC (27/02/2024) organiseren de supporters een busreis naar Brighton. Vertrekken doen we omstreeks 6u30 in Beveren; en op woensdag 28 februari vertrekken we iets na de middag terug naar Beveren.  De geschatte reisduur bedraagt ongeveer 6 à 7 uur.  Inclusief paspoortcontrole en Eurotunnel Shuttle Calais – Folkestone.

Hotel kan ter plaatse in het hippe Brighton worden geboekt.  Nabij het station en langs de zeedijk zijn er voldoende hotels.  Lewes heeft een regelmatige treinverbinding met Brighton.  Het stadion van Lewes FC – the Dripping Pan – ligt vlakbij het station.  Een treinrit van net geen 20 minuten.

De prijs voor de bus heen en terug bedraagt 90 Euro.  Inschrijven kan via overschrijving op het rekeningnummer BE85 7310 4389 5606 op naam van Ken Vos.  Mededeling Busreis Lewes en uw naam.

Wat heeft u nodig: Een paspoort.  Sinds kort is een identiteitskaart niet meer voldoende om het Verenigd Koninkrijk binnen te komen.  Een goed humeur en uw zangstem zijn natuurlijk ook welkom.