Na twee seizoenen als co-sponsor wordt Nearshore Contact Partners vanaf heden de nieuwe hoofdsponsor van KSK Beveren. Het bedrijf, gespecialiseerd in kwalitatieve contact center diensten, prijkt voor de komende drie seizoenen op de shirts van onze Leeuwen.

Nearshore Contact Partners werd in 2014 gesticht door onder meer Christophe Van Steenwinkel, supporter van KSK Beveren in hart en nieren. Hij begon het bedrijf “from scratch” en beseft dan ook als geen ander de waarde van self-made ondernemingen, een waarde die hij ook bij KSK Beveren terugvindt. “Supporters die hun prachtige club van een gedwongen ondergang hebben gered en KSK Beveren vervolgens ook zelf op duurzame wijze besturen, verdienen een mooie toekomst en onze volle steun”, aldus Christophe.

Nearshore Contact Partners is een Belgische KMO die actief is in Marokko, met name in de grootsteden Tanger en Casablanca. Met bijna 10 jaar ervaring op de teller vormt het bedrijf een kwalitatieve outsourcing partner voor kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van klantenservice, IT-support en administratieve taken en biedt het service in vijf verschillende talen (Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits). Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website www.nearshorecontact.com.

Wij danken Nearshore Contact Partners en zaakvoerder Christophe Van Steenwinkel van harte voor de loyale samenwerking uit de afgelopen en toekomstige jaren. Net als vorig seizoen zal het hoofdsponsorschap van KSK Beveren worden gedeeld, wat zich vertalen zal in een verschillend thuis- en uitshirt. Zaterdagavond is het zover: op het veld van Berlare gaat ons nieuwe home shirt in première!