In de afgelopen weken heeft onze club na een, door de pandemie ernstig vertraagd, traject met succes zijn eerste twee workshops georganiseerd in het kader van het Fans Matter! Project. Via dit project brengt onze club tips and tricks bij in vier verschillende facetten van het clubbestuur:

Op 7 december werd de eerste workshop gegeven in het CC Ter Vesten in Beveren. Voor een groep van circa 30 deelnemers, waaronder heel wat leden van KSK Beveren werd vooral stilgestaan bij de aspecten ledenwerving en vrijwilligersmanagement.

Op 20 december hebben we onze tweede workshop voorzien in Lier, samen met onze bevriende partners van Lyra-Lierse. Een twintigtal deelnemers hadden naast het volgen van de workshop ook de mogelijkheid om te netwerken met onze bestuurders.

De feedback op onze workshops was zeer positief. De opleidingen werden niet enkel leerrijk, maar ook praktijkgericht bevonden door de meeste deelnemers. Wij hopen dan ook in de toekomst, in samenwerking met Voetbal Vlaanderen, het project verder uit te rollen.

Wie meer info wenst en/of de presentatie van de workshops wenst te bekomen, kan een mailtje sturen naar robin@kskbeveren.be