Welkom Yannick Aerts!KSK Beveren bereikte een akkoord met verdediger/middenvelder Yannick Aerts, die overkomt van Avanti Stekene uit 3de Nationale. Voor Yannick is het een terugkeer naar de club, waar het voor hem allemaal begon!

Aerts kwam in 1999 als duiveltje op de Freethiel terecht, nadat hij zijn prille loopbaan startte bij Waaslandia Burcht. 8 jaar later debuteerde Aerts op amper 17-jarige leeftijd in het eerste elftal van KSK Beveren in tweede klasse op het veld van Tubize. In de komende drie seizoenen speelde Yannick 31 officiële wedstrijden voor onze club, met als één van de hoogtepunten onder meer een gelijkmaker in blessuretijd op STVV, met niemand minder dan Simon Mignolet in doel.

Yannick vertrok in 2010 naar SK Sint-Niklaas en promoveerde meteen met de Nieuwkerkenaars naar 2de Klasse. Hij bleef een decennium lang Sint-Niklaas trouw en speelde zo 248 wedstrijden voor onze buren. In 2020 volgde een korte (door Corona) passage bij Temse. Sinds 2021 speelt Yannick voor Avanti Stekene waar hij in de afgelopen seizoenen 41 matchen speelde.De 32-jarige Aerts kan zowel in de verdediging als op het middenveld worden ingezet.

Wij heten Yannick van harte welkom bij onze club en wensen hem veel succes toe!